Végh Zsanett - Kozmetika, Lábápolás

Marina Beauty Studio - 1138 Budapest, XIII. kerület, Danubius utca 4.(Budapest)

Mobil, phone: +36705600004, GPS: 47.5465365 19.0651472

Online Időpontfoglalás, bejelentkezés, szépségápolás, időpont. Végh Zsanett - Kozmetika, Lábápolás

Végh Zsanett vagyok, több,mint 20 éve (1998)  lettem a szakma szerelmese és azóta is töretlenül dolgozom ezen a pályán. Szenvedélyesen szerettem bele a kozmetika világába,elvarázsolt a szakma szépsége. 

Szeretek emberekkel foglalkozni, látni és érezni, hogy vendégeim hogyan nyugszanak meg a kezelések alatt és hagyják az ajtón kivül a fáradt, stresszes hétköznapokat. Minden nő megérdemli, hogy kényeztesse bőrét és testét, ezáltal még vonzóbb legyen vagy éppen egy férfi, aki odafigyel a bőre ápolásra. Az ápoltság közérzetünket pozítivan befolyásolja, melytől magabiztosak leszünk a munkahelyünkön, a társasági életben és persze a magánéletben.

Célom, hogy a külső mellett a belső világot is ápoljam, tanácsot adjak a bőrápolás terén. Több márkát is volt lehetőségem megismerni, így átlátható volt számomra, hogy a Belico mennyivel több, mint a kozmetikai piacon található többi márka. Számos termékcsaládja létezik, személyreszabott bőrmegújulás, mely minden korosztály problémáira kínál megoldást.

"A kezelések a manuális technika, a professzionális anyagrendszer és az elektrokozmetika együttes csodái..."

A kozmetika világa mellett egy új terület és egyben szerelem érkezett az életembe 2017 őszén,PEDIKŰR-LÁBÁPOLÓKÉNT dolgozhatok.

Nagyon fontosnak tartom a szép, igényes, ápolt megjelenést. Szeretem, hogy vendégeim részére ápolt lábakat adhatok, látni, hogy szépen van lakkozva, mely tükrözi egyéniségét. Összhangban dolgozok a manikűrös-műkörmös kollégákkal, hogy a kéz- és lábápolás teljes harmóniában legyen egymással.

Választható esztétikai pedikűr (benőtt köröm, tyúkszem, bőrkeményedés kezelése is), spa kezelés, lakkozás, géllakk vagy  shellac, díszítés vagy épp egy frissítő lábmasszázs.

Rugalmas bejelentkezési renddel várom női és férfi vendégeimet sok szeretettel!

Időpontfoglalásoddal elfogadod házirendünket, ezért kérlek olvasd el figyelmesen:https://www.marinastudio.hu/hazirend

 

Képesítések

2018 callux szike nélküli pedikűr oklevél

2017-2018 Belico továbbképzések

1998 kozmetikus szakmunkás bizonyítvány

2017 okj pedikűr-lábápoló bizonyítvány

Végh Zsanett

BWNet Magyarország