Rónyai Dániel - Kézápolás

IMAGinE - 1016 Budapest, I. kerület, Naphegy u. 39.(Budapest)

Mobil, phone: , GPS: 47.4940115 19.034874

Online Időpontfoglalás, bejelentkezés, szépségápolás, időpont. Rónyai Dániel - Kézápolás

Instagram: @danironyai 

Rónyai Dani vagyok, körömtechnikus. 2018-ban végeztem a tanulmányaimmal és ezek után a versenyzés felé sodort az élet, ahol géllakk kategóriában értem el kiváló eredményeket.

Fontos számomra az igényes, precíz munka, odafigyelek az apró részletekre, szeretek minden lépést alaposan kidolgozni – nálam az igényesség és a vendég elégedettsége sokkal többet jelent, mint a gyorsaság.

Fontosnak tartom, hogy nyomon kövessem a legújabb divatot és technikákat, emiatt folyamatosan veszek részt képzéseken és fejlesztem önmagam. Kifejezetten komolyan veszem a manikűrt, hiszen egy szépen elkészített munka nem csak viselőjének, hanem készítőjének igényességéről is árulkodik.

Kedvenc technikáim a precíz gépi manikűr és a modern géllakk. Mint ahogy a versenyeken is, szalonban is a géllakk kategóriában alkotok, ezért szeretettel várlak hozzám, ahol együtt megtaláljuk a hozzád legjobban illő szettet.

Békés, nyugodt természetű ember vagyok, saját életemben is törekszem a nyugalom megteremtésére, ezért ugyan ezt a szemléletet nyújtom a munkám során is, és remélem, hogy a szakmai munka nem csak számomra, hanem a vendég számára is egy kellemes és nyugodt időtöltés lesz.

Szeretettel várlak egy nyugodt szépülésre.

Képesítések

Rónyai Dániel