Tóth Nikolett - Fodrászat

Fátrai Szalon - 1054 Budapest, V. kerület, Alkotmány utca 18.(Budapest)

Mobil, phone: +3612693768, GPS: 47.5078977 19.0540526

Online Időpontfoglalás, bejelentkezés, szépségápolás, időpont. Tóth Nikolett - Fodrászat

Tóth Nikolett vagyok. 2013-ban végeztem fodrászként, majd 4 évig kalandoztam külföldön. Nem csak az otthonomtól, de a szakmától is eltávolodtam, ezért haza húzott a szívem. Szerencsére sikerült egyből visszacseppennem a fodrászok világába és tudtam, hogy megtaláltam a saját utamat. Kreatív lélekként el sem tudnék képzelni mást magamnak.
Az alapoktól újrakezdve elkezdtem felépíteni a karrierem. Közben folyamatosan olthatatlan vágyat éreztem, hogy még tudatosabb, precízebb, magabiztosabb legyek és tiszta lelkiismerettel, minden vendéget kielégítő, színvonalas munkát adhassak ki a kezeim közül. Az egyik legjobb érzés, amikor egy elképzelést felülmúló frizura kölcsönösen bearanyozza a vendég napját és egy elégedett vendég pozitív visszajelzése pedig a fodrászét. A mi szakmánkban az is csodálatos, hogy mindig van valami újdonság, ami motivál és lendületet ad a mindennapokhoz. Ezekben mind nagyon sokat segítettek a tanfolyamok amiken részt vettem.
Itt a Fátrai Szalonban pedig hatalmas támogatást kapok hozzá, hogy még magasabb szinten megvalósítsam ezt az álmomat, amivel hozzájárulhatok a vendégek boldogságához is. 

Képesítések

Tóth Nikolett