Goda Nikoletta - Testkezelés, Smink, Kozmetika, Egyéb elfoglaltság (V.I.P. vendégek részére), Lábápolás

DERMA Bőresztétika - 6723 Szeged, Hattyú utca 61.(Csongrád megye)

Mobil, phone: +36303476486, GPS: 46.267866 20.156451

Online Időpontfoglalás, bejelentkezés, szépségápolás, időpont. Goda Nikoletta - Testkezelés, Smink, Kozmetika, Egyéb elfoglaltság (V.I.P. vendégek részére), Lábápolás

Goda Nikoletta vagyok. 2010-ben a Szakma kiváló tanulója versenyen szereztem meg kozmetikusi végzettségem.

Pályám kezdete óta a Derma Szépségszalonban dolgozok, ahol rengeteg szakmai segítséget, támogatást és fejlődési lehetőséget kaptam kolleganőimtől.

Több évig fő tevékenységem volt a szalonban működő képviseleti munkák elvégzése. A kozmetikus kolléganőkkel való kapcsolattartás, a termékekhez kapcsolódó szakmai segítségnyújtás, az adminisztrációs és statisztikai feladatok ellátása, illetve a tanfolyami és oktatási anyagok összeállítása is feladataim közé tartozott.

Mindezeken felül részt vehettem a kozmetikus tanulók gyakorlati képzésében.

Jelenleg a szalonban végzett munkám legnagyobb részét a vendégek kezelése tölti ki.
Örömmel tölt el a kezelések végeztével a vendégek elégedettsége, mely nagyban hozzájárul töretlen szakma szeretetemhez.
A kozmetikus szakma egy olyan terület, ami folyamatosan fejlődik, megújul, ezért nagyon fontosnak tartom a továbbképzéseken való részvételt. Ezt többször is megtesszük egy évben, annak érdekében, hogy a leginnovatívabb kezelési eljárásokat és orvos-kozmetikai kezelések széles palettáját tudjuk a vendégeinknek nyújtani.

Szolgáltatásaink sokrétűsége miatt bizonyos eljárásokra specializálódtunk a szalonon belül. Szeretettel várom azon vendégeket, akik magas színvonalú, professzionális arckezelésre, testkezelésre és tartós szőrtelenítésre vágynak. Továbbá a Dermarolleres striakezelésekkel egyedüliként foglalkozom a szalonunkban, a Mesopenes bőrmegújító arckezelésekkel kapcsolatban pedig tőlem és Bogi kollegenőmtől tudnak részletes tájékoztatást kérni.

Külföldi, magyarul nem beszélő vendégeinket is szeretettel várom, akikkel angol nyelven kommunikálok. .

Képesítések

Goda Nikoletta

BWNet Magyarország