Nagy Boglárka Csilla - Kozmetika, Smink, Egyéb elfoglaltság (V.I.P. vendégek részére), Szempilla-hosszabbítás

DERMA Bőresztétika - 6723 Szeged, Hattyú utca 61.(Csongrád megye)

Mobil, phone: +36303476486, GPS: 46.267866 20.156451

Online Időpontfoglalás, bejelentkezés, szépségápolás, időpont. Nagy Boglárka Csilla - Kozmetika, Smink, Egyéb elfoglaltság (V.I.P. vendégek részére), Szempilla-hosszabbítás

Kozmetikus tanulmányaimat 2006-ban kezdtem meg, melynek gyakorlati részét itt, a Derma szépségszalonban, Daróczi Andrea kozmetikus mesternél végeztem.

A tanulóidőm első évében lehetőségem volt a Szegedi Bőrklinikán zajló Beau Visage bőrdiagnosztikai gép tesztelésében részt vennem, melynek során a mikrodermabráziós bőrcsiszolás eredményességét vizsgáltuk. Ennek az izgalmas és szakmailag rendkívül gyümölcsöző időszaknak köszönhetően azóta is mély meggyőződéssel ajánlom a bőrcsiszolás különböző alternatíváit az egyes bőrproblémákra.

A 2008-as sikeres szakmunkásvizsga megszerzése óta dolgozom a Derma szépségszalonban, ahol a következő kozmetikus generáció gyakorlati oktatásában is részt vettem.
A pályám kezdete óta lendületes fejlődési folyamatot követek, melyet a rendszeres továbbképzéseken való részvétellel tartok fent.

10 éves szakmai tapasztalatommal és a professzionális szépségipar prémium kategóriás márkáival karöltve mindennapjaim célja, hogy megmutathassam azokat a finom esztétikai praktikákat, melyektől minden igényes nő és férfi jobban érzi magát a hétköznapokban.

Az arckezelések, sminkelés és tartós szőrtelenítés mellett szalonunkban én foglalkozom a szálas műszempilla applikációval. Ennek jegyében várom azokat a vendégeket, akik természetes hatású, dús és esztétikus szempillasorra vágynak, mely kiemeli arcuk saját szépségét. Továbbá tőlem és Niki kolleganőmnél tudnak részletes tájékoztatást kérni a Mesopenes bőrmegújító arckezelésekről.
A gimnáziumban megszerzett középfokú angol nyelvtudásomnak köszönhetően a külföldi, angolul beszélő vendégeket is szeretettel fogadom.

Kolléganőimmel teljes harmóniában, egy csapatot alkotva igyekszünk kiszolgálni a magas színvonalra és nyugalmas légkörre vágyó vendégeket..

 

Képesítések

Nagy Boglárka Csilla

BWNet Magyarország