Daróczi Andrea - Smink, Kozmetika, Egyéb elfoglaltság (V.I.P. vendégek részére)

DERMA Bőresztétika - 6723 Szeged, Hattyú utca 61.(Csongrád megye)

Mobil, phone: +36303476486, GPS: 46.267866 20.156451

Online Időpontfoglalás, bejelentkezés, szépségápolás, időpont. Daróczi Andrea - Smink, Kozmetika, Egyéb elfoglaltság (V.I.P. vendégek részére)

26 éve, a tanári diplomám megszerzése után találtam rá a hivatásomra. Már a tanuló éveim alatt elkezdtem a sminkeléssel foglalkozni. A hét év versenyzés eredménye 10 országos és egy Európa-bajnok mestersminkes első helyezés lett, számos ezüst és bronz éremmel együtt.
Lehetőségem volt hosszú éveken át dolgozni a televízióban, filmgyárban, divatbemutatókon,fotózásokon,Szegedi Szabadtéri Játékokon,szépségversenyeken, ahol ismert embereket és modelleket sminkelhettem.

20 éven keresztül oktattam, vizsgáztattam a kozmetikusok újabb generációit.
12 évig dolgoztam egy francia professzionális, prémium kategóriájú kozmetikai márka területi vezetőjeként, ahol a régió kozmetikusainak tartottunk képzéseket.
Szakmám folyamatos, dinamikus fejlődése ösztönöz, hogy rendszeresen vegyek részt továbbképzéseken, ezáltal biztosítva vendégeimnek ,hogy a legújabb és legjobb megoldásokat, eljárásokat nyújthassam számukra.

Több mint 20 éve kezdtem el kozmetikai tetoválással foglalkozni és minden erőmmel azon voltam, hogy professzionális permanent make up szakember váljon belőlem.
Mindezeken túl a célom az volt, hogy szalonunkban kolléganőimmel igazi jó csapatként dolgozhassunk. Örömmel tölt el, hogy Bogival 10, Nikivel pedig 6 éve dolgozunk egymást segítve, teljes harmóniában, nyugodt, kiegyensúlyozott légkörben.
Ezt a harmóniát szeretnénk átadni vendégeinknek is.

A szakma különböző területeire specializálódtunk, ezért szeretettel várom: -ha személyre szabott arckezelést szeretne,amire éppen aktuálisan szüksége van a bőrének, -ha tanácsot szeretne kérni, hogyan ápolja otthon a bőrét, -természetes hatású vagy látványos tetoválásra vágyik, -olyan sminket szeretne kipróbálni,ami teljes mértékben Önhöz illeszkedik és nem álarc lesz belőle, -ha sminktanácsadásra vágyik,vagy csak egyszerűen pihenni és szépülni szeretne nálunk.

Képesítések

Mesterkozmetikus

Daróczi Andrea

BWNet Magyarország