Rendes Rahel - Kozmetika, Fodrászat, Smink

Rendes Rahel - 8220 Balatonalmádi, Jókai Mór utca 1.(Veszprém megye)

Mobil, phone: +36202969436, GPS: 47.0299011 18.0131364

Online Időpontfoglalás, bejelentkezés, szépségápolás, időpont. Rendes Rahel - Kozmetika, Fodrászat, Smink

Rendes Ráhel vagyok, sminkesként, kozmetikusként és fodrászként dolgozom. Tudom, első hangzásra kicsit szokatlanul hangzik ez a hármas,. Az ötlet onnan jött, hogy én szerettem volna a vendégeimnek teljes körű szépészeti szolgáltatást biztosítani. Mind három területen folyamatosan fejlesztem a tudásom, tréningekre járok, hogy az aktuális trendeket, irányzatokat megismerjem, és vendégeimet a legkorszerűbb szolgáltatásokkal, termékekkel várjam.

A szakma iránti elkötelezettségem az új dolgok iránti folyamatos kíváncsiságom visz előre, hogy vendégeimet magas minőségű, a legújabb trendeknek megfelelő, egyénre szabott, látványos megújulást kínáló szolgáltatásokkal várjam. 

2019-ben sok tanulás és nehéz vizsgák után megszereztem a mesterkozmetikus és mesterfodrász címet. Mindegyik szakmára a folyamatos fejlődés jellemző, új anyagok, termékek, technikák jelennek meg a piacon. A jó pap is holtig tanul, tartja a mondás. Szerencsésnek tartom magamat, hogy a szakmák iránti kíváncsiság, érdeklődés folyamatos tanulásra késztet. Ez egy véget nem érő folyamat, mindig van hova fejlődni. Engem ez visz előre és az, hogy a vendégeknek magas minőségű szolgáltatást tudjak nyújtani.

Képesítések

Mester kozmetikus

Mester fodrász

Kozmetikus

Fodrász

Sminkes

Rendes Rahel