Patkó Bálint - Fodrászat

Patkó Bálint - 1122 Budapest, XII. kerület, Maros u. 4. (Budapest)

Mobil, phone: +36, GPS: 47.502747 19.0232962

Online Időpontfoglalás, bejelentkezés, szépségápolás, időpont. Patkó Bálint - Fodrászat

Egerből költöztem fel a fővárosba, hogy a szakmát megtanuljam és amelyben 2003 óta tevékenykedem. A mesterséget Papas Vasilios mesterfodrász mellett sajátítottam el, aki megszerettette velem e sokszínű világot, pont ezért mai napig sokat köszönhetek neki.

Hamar a mélyvízbe kerültem és sok olyan lehetőségem adódott, amiért hálás és büszke vagyok.

 

Az elmúlt években több újság, modellügynökség, szakmai bemutatók fodrásza voltam/vagyok.

 

Viszonylag zöldfülüként kerültem a Matrix céghez 2006-ban, ahol a mai napig is fontos szerepet töltök be. 2015 óta vagyok szenior oktatófodrász, emellett digitális tréner és bemutatófodrász, nemcsak határon belül, de kívül is. Szerencsésnek tartom magam, mert a munkám a hobbim is egyben, ami képessé tesz arra, hogy mindig a legjobbat hozzam ki magamból. A folyamatos szakmai fejlődés mellett célom, hogy tudásomat próbára tegyem és továbbadjam, hazai és nemzetközi színtéren egyaránt.

 

Mint a szalon szakmai vezetője, a fodrász kollegák hétköznapi munkáját segítem, szakmai fejlődésükért vagyok felelős, amit házi továbbképzések (HTK) alkalmával erősítek és fejlesztek. Fontos számomra, hogy mind önismeretben, mind kommunikációban és helyzetmegoldásban is további ismeretekre tegyenek szert.

 

A legfontosabb számomra, hogy megtaláljam a vendégeim személyiségéhez illő szín- és formavilágot, és ezáltal minden alkalommal maximális elégedettséggel távozzanak.

 

„Mindenki megérdemli, hogy szépnek érezze magát! Ez könnyen valóra váltható az egyedi hajstílus kialakításával, mely tükrözi az egyéniséget.”

 
 

Képesítések

elég hosszú a lista...

női.- férfi.- gyermek fodrász,

oktató.- bemutatófodrász

#matrix influencer

digitális tréner

göndör haj specialista

Patkó Bálint