Klein Fanni - Kézápolás, Lábápolás

The Sisterhood Salon - 1088 Budapest, VIII. kerület, Krúdy utca 8. (Budapest)

Mobil, phone: +36308206318, GPS: 47.4903298 19.0675396

Online Időpontfoglalás, bejelentkezés, szépségápolás, időpont. Klein Fanni - Kézápolás, Lábápolás

Klein Fanni vagyok, a The Sisterhood Salon egyik alapítója, a szalont Annával a nővéremmel nyitottuk tavaly nyáron budapest belvárosában, nekünk ez volt az egyik nagy újratervezés 2020-ban. 

 

Négyen vagyunk lánytestvérek innen is jött az ötlet amikor a szalon nevét kerestük, mert nagyon fontos számunkra a család. 

 

Az egész körmös kaland 6 éve kezdődött középiskola utolsó évében. B tervnek elkezdtem a tanfolyamot, mert akkor is rengeteget festegettem ez kapcsolt ki, így gondoltam biztosan tetszeni fog ez a szakma. Persze a körmözés nem csak erről szól rengeteg tudást és gyakorlást igényel így mivel még nem voltam biztos magamban jelentkeztem egyetemre, hogy kipróbáljam magam más szakterületen is. 

 

Elkezdtem az egyetemet de hamar kiderült, hogy mégsem a diploma az én utam. 

Szerettem volna valami kreatívabbat, arra vágytam, hogy alkothassak, festhessek. Így lett a B tervből A terv! 

 

Amikor megszereztem a szakmám még nem ismertem ezt a világot így folyamatosan fejlődni akartam, ezért képzésről képzésre jártam, ezáltal rengeteg szakembert és új technikát ismertem meg. A mai napig úgy gondolom, hogy soha nem szabad hátra dőlni, szeretem magam képezni és mindig keresem az újdonságokat. 

 

A festés szerelmeseként a díszítést preferálom főként, de a természetes hatású tökéletes gél lakkozás is nagyon fontos szerepe a munkámnak.

 

A hétköznapjaim nagy részét szalonmunkával töltöm. A maradék időmben mindig valami újat tanulok és sokszor fotózásokon is dolgozom. 

Kedves Látogató! Klein Fanni vagyok, két éve foglalkozom kézápolással és műkörömépítéssel. Először csak hobbiként indult az ötlet de egyre jobban beleszerettem, ezért elvégeztem az OKJ- képzést, később pedig a Körmös diploma képzést is. Rendszeresen továbbképzem magam, hiszen folyamatosan fejlődik a szakma is ezért úgy gondolom a tanulásnak sosincs vége. Munkáim során egyedi és tartós körmöket építek, kizárólag minőségi anyagokat használva és maximális odafigyeléssel minőségi munkára törekszem. A szolgáltatásaim közé tartozik a kézápolás, ( francia ,hagyományos ,gépi- és a japán manikűr) műkörömépítés, ( francia, egyszínű, babyboomer - kizárólag zselével dolgozom) és gél lakk. (megerősítéssel is)

Képesítések

Kézápoló és Műkörömépítő

Klein Fanni