Iván Karolina - Kozmetika

Gleamora Beauty Stúdió - 1072 Budapest, VII. kerület, Dob utca 34, Elisabeth Residence B épület 5. em. 505(Budapest)

Mobil, phone: +36204672447, GPS: 47.4993136 19.0621996

Online Időpontfoglalás, bejelentkezés, szépségápolás, időpont. Iván Karolina - Kozmetika

Iván Karolina vagyok, mesterkozmetikus. 

2009 óta űzöm ezt a szerelem szakmát. Bár gimnáziumi éveim alatt az informatika világa vonzott, időközben rájöttem, hogy olyan szakmát szeretnék ahol napi szinten tudok emberekkel foglalkozni.

Pár hónapos gondolkodást és nyitott szemmel járást követően jutottam arra a következtetésre, hogy a kozmetika lesz az, ahol ezt megvalósíthatom.

A gyakorlati éveim alatt, melyet volt szerencsém Lutter Sándorné mesterkozmetikus Ilcsi referencia szalonjában végezni, megalapozta az egész pályámat. Nála lehetőségem volt elsajátítani mindazt a tudást, mely hozzásegített ahhoz, hogy közvetlenül a tanulmányaim befejezése után az Ilcsi Beautifying Herbs Hungary, Kuvaitban lévő szépségszalonjában lehettem vezető kozmetikus 2010 márciusában. Sok sok tanfolyam és vizsgák után enyém lehetett a megtiszteltetés, hogy 2 évre betölthettem ezt a pozíciót.

Szakmailag rendgeteget jelentett számomra, és nem elhanyagolhatóak a kulturális és gasztronómiai élmények sem, melyeket az ember csak akkor tud megszerezni egy ilyen zárt világban, ha a társadalom részeként ott él, és annak aktív tagjává válik. Remek élmény volt, rengeteget tanúltam, nagyon köszönöm mai napig.

Hazatérésem után az alsópáhoki Kolping Hotel Spa & Family Resort wellness részlegén folytattam a munkát. Gyönyörű környezetben, szuper csapattal teltek  a mindennapok, míg egyszer egyik kezelés alkalmával besétált az ajtón egy olyan kozmetikus mester aki azóta is sokak példaképe. Elszegődve mellé, a Vintage Beauty Szépészeti Nőintézetben kezdtem meg munkásságomat 2015-ben. 

Itt indult el a kreatív kozmetika iránti szerelem. Nagyon élveztem, hogy mindent az egyén igényei szerint keverhetek ki, és azt tapasztaltam, hogy nagyon elégedettek a vendégek, én pedig hatékonyabb lehettem mint valaha. 

Azóta is a kreatív kozmetikai vonalat képviselem, és az általam végzett kezeléseket ezzel az érzülettel alakítottam ki és alakítom folyamatosan, hogy egyre többet és többet adjon azoknak, akik megtisztelnek amikor engem választanak.

 

 

 

Képesítések

mesterkozmetikus

Iván Karolina