Bóta Emese - Kozmetika, Szempilla-hosszabbítás

Marina Beauty Studio - 1138 Budapest, XIII. kerület, Danubius utca 4.(Budapest)

Mobil, phone: +36705600004, GPS: 47.54653649999999 19.0651472

Online Időpontfoglalás, bejelentkezés, szépségápolás, időpont. Bóta Emese - Kozmetika, Szempilla-hosszabbítás

Bóta Emese vagyok, a Marina Beauty Studio kozmetikusa. Tanulmányaimat Budapesten a Corvin Köz Oktatási Központban végeztem. A szakmám számomra nem csupán munka, hivatásomnak is tekintem.

Örömmel veszek részt képzéseken, hogy naprakész legyek a legújabb technikák és trendeket illetőleg. 
A kozmetikai kezeléseket a Belico német kozmetikai cég professzionális termékeivel végzem, mely széleskörű megoldást nyújt a bőr egyensúlyának visszaállítására - legyen az problémás bőr, érett bőr kezelése, avagy csupán megelőzés céljából- illetve az egyszerű professzionális otthoni bőrápolásra. Továbbá a napjainkban oly sok mindenre érzékeny, allergizáló bőr számára is kíméletes mentsvárként szolgál. 
Fontosnak tartom a rendszeres kabinkezelés kiegészítését professzionális otthoni ápolással, így egymás munkáját segítve érhető el az áhított bőrkép eredménye.
Napjainkban, a felgyorsult, olykor szürke hétköznapokban igazi ajándék egy nyugalomban, kellemes környezetben eltöltött óra. A hatékony, eredmény orientált kezelések mellett nem elhanyagolandó a kozmetika természetes velejárója, a pihenés, a harmónia megteremtése. Szalonunkban egyszerre egy vendégre fókuszálva igyekszem megadni mindazt amelyre a bőrnek és léleknek egyaránt szüksége van. 
Amennyiben valamely kezelés felkeltette érdeklődését,avagy szeretné megtapasztalni a teljes testi-lelki feltöltődés élményét, vagy bármilyen kérdés merült fel, keressen bizalommal. 

Képesítések

"Az érintés szimfóniája" masszázstanfolyam

BELICO anti-aging szakember

BELICO hatóanyag specialista

BELICO bőrépítő es anti-aging arckezelések

Márkafüggetlen hatóanyag tanfolyam

Bóta Emese