Budai Kata (Top stylist fodrász, Hajgyógyász) - Fodrászat, Hajgyógyászat

Szabó Imre Hair & Beauty (Pest) - 1056 Budapest, V. kerület, Belgrád rkp. 26.(Budapest)

Mobil, phone: +36706352235, GPS: 47.4906506 19.0524481

Online Időpontfoglalás, bejelentkezés, szépségápolás, időpont. Budai Kata (Top stylist fodrász, Hajgyógyász) - Fodrászat, Hajgyógyászat

 

Kiskorom óta álmodoztam arról, hogy egyszer majd fodrász leszek. 4 éves koromban már a babáim haját fonogattam. A kollégiumi évei alatt a fonások, a hajvasalás és a hajsütés mellett kísérleteztem a hajavágással "papírvágó ollóval". Érettségi után pedig a Szabó Imre Hair & Beauty pesti szalon tanulójaként kezdtem pályafutásom. Dirner Enikő kezei közt csöppentem bele a szinek, és a festés világába. A különböző vágás technikákat pedig személyesen Szabó Imrétől sajátìthattam el. Kedvenc műveleteim közé a balayage technikaval készült természetes hatású frizurák, hajszinváltozatasok tartoznak. Számomra a legfobb szempont, a vendég elégedettsége es kérése, amit gyors preciz és lelkiismeretes munkaval kozosen érünk el

Várlak szeretettel a pesti szalonban! 

A Szabó Imre Hair&Beauty legújabb tagjaként erősítem a pesti szalont. Szakmámat 2015-ben kezdtem el, azóta is folyamatosan képzem magam, és fejlesztem tudásomat, képzésekre járok.

Erősségem alkalmi frizurák elkészítése, esküvői és verseny kontyok.
Mielőtt beleszerettem a fodrászat szépségeibe, sikeresen elsajátítottam az alkalmi sminkek elkészítését, így szívesen várom leendő vendégeimet, menyasszonyaimat egy teljes körű átváltozásra.
Munkámra precíz, és figyelmes vagyok, vendégeimből igyekszem a lehető legtöbbet kihozni.
Szívesen várom az ombre balayage szerelmeseit is, hiszen az évek alatt óriási divattá vált színköltemény az én szívembe is belopta magát. :)
 
instagram: @itsnataliablanaru
 

Képesítések

Hajgyógyász

Top Stylist fodrász

Budai  Kata  (Top stylist fodrász, Hajgyógyász)