Papp Ildikó - Kozmetika, Egyéb elfoglaltság (V.I.P. vendégek részére)

35+ Kozmetikai Stúdió - 1094 Budapest, IX. kerület, Bokréta utca 11-13.(Budapest)

Mobil, phone: +36209324823, GPS: 47.4803 19.0738

Online Időpontfoglalás, bejelentkezés, szépségápolás, időpont. Papp Ildikó - Kozmetika, Egyéb elfoglaltság (V.I.P. vendégek részére)

18 éve dolgozom kozmetikusként.

Fontos számomra, hogy az eljárás, a kozmetikum, vagy a kezelés amit alkalmazok, mindig a bőr igényeit vegye figyelembe, és sohasem az éppen aktuális divatot. 

Legyen egészséges, ne tartalmazzon irritáló anyagokat, a hatása legyen látványos és hosszantartó.

Kezeléseimben a fentiek figyelembe vételével választom ki a legmegfelelőbb kozmetikumokat és eljárásokat, hogy a bőröd ne csak szép legyen, hanem egészséges is! 

Várlak szeretettel! :) 

Tíz éve dolgozom kozmetikusként. Fontos számomra, hogy az eljárás, a kozmetikum, vagy a kezelés amit alkalmazok, MINDIG a bőr igényeit vegye figyelembe.......és sohasem az éppen aktuális divatot. Legyen egészséges, ne tartalmazzon irritáló anyagokat, a hatása legyen látványos és hosszantartó. Kezeléseimben a fentiek figyelembe vételével választom ki a legmegfelelőbb kozmetikumokat és eljárásokat, hogy a bőröd ne csak szép legyen, hanem egészséges is! :) Megértéssel, derűvel és szeretettel várlak! :) A kezelésekről bővebben: www.35pluszkozmetika.hu

Képesítések

kozmetikus

Papp Ildikó