Hausel Hajnalka - Kozmetika, Masszázs, Lélekgyógyászat

Hajnal Beauty Relax - 1076 Budapest, VII. kerület, Baross tér 16.(Budapest)

Mobil, phone: +36702728450, GPS: 47.5006287 19.0810077

Online Időpontfoglalás, bejelentkezés, szépségápolás, időpont. Hausel Hajnalka - Kozmetika, Masszázs, Lélekgyógyászat

>Hajnal Beauty Relax kozmetika NŐKNEK/TINIKNEK!

22 éve kozmetikusként dolgozom, Szívvel-Lélekkel. Nagyon szeretem a szakmámat, embereket, ezért folyamatosan képzem magam, ebben nincs leállás.

Coach Kineziológusként, és  Animi Lélekkozmetikusi végzettségemből adódóan, egészében, nézem a vendégeimet. Bőrszépítésen kívül a Lélek is nagyon fontos számomra, egymásra ható folyamat, nem zárható ki, vagy el egymástól. Mialatt hatnak a hatóanyagok a bőrre, közben a Lélekkel is foglalkozom. Tapasztalataim alapján, így sokkal látványosabbak a kezelések. Ha a Lélek "jól van" az a bőrön is látszik, mert a belső ragyogás, belső kisugárzás, oda-vissza hat.  Amennyiben szeretnéd jobban érezni magad, szeretnél szépülni testileg-Lelkileg, rádásul nagyon kelllemes, relaxáló, Lelket felszabadító arc-nyak és dekoltázs masszázsban is részesülni, várlak szeretettel. 

Személyre szabott kezelésre vágysz, válaszd az "Egyedi kezelés"-t az időpont foglaláskor.

Minden kezelés hossza 60- max 115 perc (kivéve a Test-Lélek csomag 180p). 

> Nem kozmetikai tégelyekben, hanem kozmetikai hatóanyagokban gondolkodunk, ezért látványosak az arckezeléseink. > Nem a bőr felszínén kenegetünk, hanem kizárólag mélyrétegben felszívódó bőrépítő kozmetikumokat használunk, ezért tartós az eredmény. > Te a bőrödet hozod hozzánk, mi komolyan vesszük az egészségét. Minket nem érdekelnek a hangzatos reklámok, kozmetikumaink bőrgyógyászati ismereteken alapulnak. > Nem ragadtunk le nagyanyáink bőrápoló praktikáinál, mégis 100%-ban bőrbarát hatóanyagokkal dolgozunk. > Hiszünk a fejlődésben, de a high-tech újdonságokból csak az irritáló anyagok nélkülit használjuk! Ha olyan kozmetikusra, specialistákra bíznád a bőröd, akik kozmetikai hatóanyag szakértők és professzionális szinten oktatják az egészséges és látványos bőrápolást, akkor válassz bizonyított kozmetikai eljárásaink közül!

Képesítések

Kiemelt BELICO kozmetikus

Belico anti-aging specialista

Animi Lélekkozmetikus

Animi meditációs energetikai masszőr

ANIMI BEAUTY SYSTEM,

Természetgyógyász

Belico bőrépítő és anti-aging arckezelések

Hausel Hajnalka