Gyuris Nikolett - Fodrászat

Hajas Szalon (Nádor u.) - 1051 Budapest, V. kerület, Nádor utca 20.(Budapest)

Mobil, phone: +36203118670, GPS: 47.502275 19.0487609

Online Időpontfoglalás, bejelentkezés, szépségápolás, időpont. Gyuris Nikolett - Fodrászat

Gyuris Nikolett vagyok, 2012 decembere dolgozom a szakmában,ezen belül a Nádor utcai Hajas szalonban,immár Szalontrénerként.

A tanulóéveimet Ress Károly mesterfodrász kezei alatt töltöttem, aki nagyon megszerettette velem ezt a csodálatos szakmát. A ezalatt a 3 tanuló év alatt rengeteg szakmai eseményre és emelett versenyzésre adódótt lehetőségem, aminek erős szakmai alapokat és rutint köszönhetek. 2013 augusztusa óta tagja voltam a Magyar Férfi Fodrász Technikai Válogatottnak, aminek keretein belül nemzetközi színtéren is versenyezhettem(Frankfurt-világbajnokság 2014, Párizs-Európabajnokság 2015)

Fontos számomra, és a lelkemen viselem a vendégeim elégedettségét! Igyekszem mindig a tökéletesre, a vendég kérésének kielégítésére, hogy minél elégedettebben távozzanak a kezeim alól. Emellett fontos megismernem a vendégeim személyiségét,hogy tanácsot tudjak adni, mi is az a frizura amivel jól érzik magukat. Mindegy, hogy férfi, női vágásról, vagy festésről, esetleg alkalmi frizura készítésről legyen szó, állok a feladat elébe és közösen kitaláljuk a vendégem számára legmegfelelőbbet.

Számtalan szakmai eseményen, többek közt divatbemutatókon, Tv-s forgatásokon adódott lehetőségem dolgozni, ezáltal felfedezni egy teljesen más világot, a szalonmunkám keretein kívül is.

Picit még a versenyeken elért eredményeimről: -10x-es országos bajnok, -Magyar bajnok (2014), -Legjobb hajszín különdíj női kategóriában, - 3db M.F.K.K.E.(Magyar Fodrász,Kozmetikus Közhasznú Egyesület) különdíj, -Legjobb női frizura különdíj - SZKTV(Szakma kiváló tanulója) 2.hely, -Nagy Győző Emlékolló különdíj az SZKTV-n való eredményért -Abszolút 1.hely különdíj MOSZI(Magyar Oszágos Szakmai Ipartestület), - Európa bajnok csapat 5.helyezett,Európa bajnok 9. és 11.helyezett,Világbajnoki csapat 4.helyezett -Világbajnoki 7.és 15.hely A frankfurti világbajnoksággal kapcsolatban készített interjúmat is elolvashatjátok: http://fodraszinfo.com/portal/fodrasz-vilagbajnoksag-versenyzoi-szemmel-gyuris-nikolett/ 

Képesítések

Gyuris Nikolett