Bakonyi Krisztina - Masszázs, Testkezelés, Kozmetika, Lélekgyógyászat

Christie's Relax & B!O - 1138 Budapest, XIII. kerület, Kelén utca 2. 2. emelet 208.(Budapest)

Mobil, phone: +36702720251, GPS: 47.5452976 19.0636385

Online Időpontfoglalás, bejelentkezés, szépségápolás, időpont. Bakonyi Krisztina - Masszázs, Testkezelés, Kozmetika, Lélekgyógyászat

Bakonyi Kriszta vagyok, masszőr, Access Bars Facilitátor, de elsősorban 2 gyermek édesanyja. 10 évig egy nagynevű biztosító társaságnál dolgoztam, de a kislányom születése után már nem szerettem volna visszakerülni a mókuskerékbe. Mivel mindig is szerettem emberekkel foglalkozni, beszélgetni, segítséget nyújtani a rászorulóknak, a masszázs irányába terelt az élet. Elvégeztem egy 1,5 éves gyógymasszőri képzést a Nemzetközi Masszázs Akadémián, de minél többet tanultam, annál több terület kezdett érdekelni. Rendszeresen továbbképzéseken veszek részt, mert úgy gondolom, hogy egy jó masszőr élete végéig képzi magát. Az elmúlt években megszereztem néhány tanúsítványt, mint például: Alakformáló masszőr, Baba/csecsemő masszőr, Kismama masszőr és Ayurvédikus talpmasszázs, Lávaköves masszázs, Metamorf masszázs, Kinesio-tape alap és haladó, Köpöly terápia, Aromaterápia alap és haladó. Több mint 1 ève megismerkedtem az Access Bars energetikai kezeléssel, ezèrt előbb elvègeztem egy tanfolyamot, majd a szükséges tanfolyamok elvégzése után kiváltottam a Facilitátori jogosultságomat, melynek köszönhetően már magam is tarthatók Access Bars tanfolyamokat. Cèlom, hogy mèg széleskörűbben tudjak segíteni a hozzám fordulóknak. 

Masszázsaim során kizárólag 100%-ig természetes, mesterséges adalékanyagoktól és állatkísérletektől mentes krémeket, olajokat, illóolajokat használok.

Fontosnak tartom, hogy a mai rohanó világunkban megálljunk egy pillanatra, és odafigyeljünk testünk jelzéseire, hiszen a testünk a lelkünk temploma, ezért vigyáznunk kell rá. A masszázs az egyik legősibb és legkellemesebb természetes módszer, a betegségek megelőzésére és gyógyítására. A masszázsterápia nem csak az izmokat, bőrt és a vérkeringést frissíti fel, hanem csodálatos hatást fejt ki az idegrendszerre is. A masszázs aktiválja a paraszimpatikus idegrendszert, ezzel ellensúlyozza a test stresszre adott negatív válaszreakcióit, feloldja az izmok akaratlan feszülését, lehetővé teszi a normális szívritmus és vérnyomás helyreállását.

A Christie's Relax & B!O az a hely, ahol végre (ha kis időre is) kiszakadhat a mindennapi mókuskerékből, megpihenhet, feltöltődhet!

Köszönöm, ha megtisztel bizalmával és várom nagyon sok szeretettel!

Képesítések

Alakformáló masszőr

Baba/csecsemő masszőr

Kismama masszőr

Ayurvédikus talpmasszázs

Lávaköves masszázs

Kinesio-tape alap

Aromaterápia alap

Kinesio-tape halad

Köpöly terápia

Aromaterápia haladó

Hegkezelés

Access Bars kezelő

Safe laser terápia

Táplálkozási tanácsadó

Access Bars Facilitátor

Tibeti hangtál és Hangmasszázs operátor- hangrezgéses energetikai kezelő

Svédmasszőr

Bakonyi Krisztina