2018-07-01 15:20:29

WELLA PROFESSIONALS OKTATÁS ALKALMI FRIZURÁK, FONATOK ÉS HULLÁMOK KISS SZILVIÁVAL

WELLA PROFESSIONALS OKTATÁS ALKALMI FRIZURÁK, FONATOK ÉS HULLÁMOK KISS SZILVIÁVAL a magabiztos alkalmi frizurák elkészítéséhez. Az alkalmi frizurák szerelmese vagy mint fodrász? Vagy épp az ellenkezője, de vendégeid igényeit mégis szeretnéd maximálisan kiszolgálni? Bármelyik is vagy Te, ezen a tanfolyamon jó kezekben leszel.

 

Szilvi az elmúlt szezonban közel 100 menyasszony frizuráját készítette el életük legfontosabb napján, a további alkalmi frizurák pedig közel még ennyit tettek ki. Egyszerű, gyors és kreatív formák elkészítésére számíthatsz, mellyel változatos alkalmi frizurákat tudsz készíteni. A manapság nagyon közkedvelt fonatok világába is elkalauzolunk. A nélkülözhetetlen mozdulatok begyakorlásával magabiztosan fogsz alkalmi frizurákat készíteni vendégeid számára, legyen az feltűzött vagy egy laza hullámos forma, vagy játékos fonat.

Ezen felül Szilvi megosztja veletek a sok-sok év alatt szerzett tapasztalatát, hogyan kezdj neki az alkalmi frizura tervezésének, milyen szempontokat vegyél figyelembe, milyen kérdéseket tegyetek fel a vendégeknek. Szilvi a közösségi média aktív szereplője, mely nagy mértékben járul hozzá népszerűségéhez, ezzel kapcsolatos tippjeit is megosztja veletek.

 

„Nekünk fodrászoknak kell a frizurakészítéssel azt a pluszt hozzátenni vendégünk egyéniségéhez, amelytől egy rendhagyó esetben kicsit más szerepbe bújhat – a nő igazi királynőnek érezheti magát, a férfi pedig hódító gavallérnak. Technikailag felkészültnek kell lennünk ahhoz, hogy a különböző alkalmakra más és más alternatívát ajánljunk vendégeinknek. Fontos, hogy az alkalmi frizurák minőségiek, tartósak és az alkalomhoz illőek legyenek, és nem utolsó sorban a vendég egyéniségéhez méltó legyen.” /Kiss Szilvia/

 

 

OKTATÁS IDŐPONTJA:          

2018 október 17. (szerda)    

 

OKTATÓK:                              

Kiss Szilvia

 

OKTATÁS IDŐTARTAMA:       

10:00 – 16:00

 

OKTATÁS HELYSZÍNE:

Wella Studio Budapest, 1117 Budapest, Alíz utca 4., Office Garden 3.

 

TANFOLYAM DÍJA:                 

28.000 Ft (Sirowa Hungary partnerek 50%-os kedvezményben részesülnek)

 

A tanfolyam elvégzését oklevéllel igazoljuk.

 

MEGTELT

 

Wella Professionals Digitális Programfüzet 2018. ősz-tél ide kattintva elérhető a bwnet.hu oldalán.

 

fodraszat budapest, fodraszat, fodrászkereső, bwnet, szalonszoftver, online időpontfoglalás

 

Kövess minket a Facebook is!