2017-08-25 11:19:47

Hajas László tolmácsolásában az őszi hajtrend 2017-ben

Hajas László szerint az őszi hajtrendet 2017-ben a színek forradalma jellemzi. A színes frizurák mellett a nyári divatból az őszi hajtrend megörökli a fonatokat. A mesterfodrász szerint egy szabály van: a fonatnak az egyéniséghez kell passzolnia, így a természetes hatásútól kezdve, az egészen extrém fonatokig minden divatos lesz.

VIDEO: Hajas László a Fem 3 Café adásában megmutatta, hogyan készíts otthon is trendi fonatot mindössze 4 perc alatt! Ezt látnod kell!

 

Ilyen az őszi hajtrend 2017-ben, Hajas László szerint

" A social média hatására járványként terjednek a divatok és már sokszor nem is a fodrászok találják ki a trendet, hanem maguk a fogyasztók. Vannak különböző irányzatok. Én azt mondom, hogy nagyon színes a divat, nem is annyira a formákban vannak forradalmi változások, hanem inkább a színekben." - mondja Hajas László, mesterfodrász.

 

A fonat az őszi hajtrend 2017-es kedvence

A fonatok ugyanúgy megjelennek a kifutókon, mint a városok utcáin. Mint minden hajtrendben, fonatok esetében is 3 stíus létezik: naturális, elegáns és rebellis. Akkor trendi valaki, ha az egyéniségének is megfelel frizurája, vallja Hajas László. 

 

VIDEO: Hajas László Fem 3 Café adásában megmutatatta, hogyan készíts otthon természetes hatású, ám kicsit rebellis fonatot! Gyönyörű, divatos és gyorsan elkészíthető! 

 

 

Tudtad? A Hajas Szalonokba online is bejelentkezhetsz:

 

Hajas Studio (Erzsébet tér)
1052 Budapest, V. kerület
Erzsébet tér 2.
ONLINE időpontfoglalás

 

Hajas Szalon (Nádor u.)
1051 Budapest, V. kerület
Nádor utca 20.
ONLINE időpontfoglalás

 

Kövess minket a Facebook is!

yana ital​, ​kollagén tapasztalatok​, ​folyékony kollagén​, ​royal clinics, kozmetika budapest, kozmetikus, kozmetika, bwnet, online idopontfoglalas